tradició

Els Tres Tombs tornen al Vallès en una de les primeres Passades de l'any a tot Catalunya

Cerdanyola és la primera ciutat del nostre territori que acull la cita, aquest diumenge

per Redacció, 12 de gener de 2019 a les 14:33 |
Passada dels Trets Tombs | Josep M. Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest diumenge els Tres Tombs tornen a Cerdanyola del Vallès, una celebració que provocarà alguns talls de carrer i la modificació del recorregut d'algunes línies d'autobús. Es tracta d'una de les passades més matineres del país, que tindrà lloc pels carrers de la ciutat.

Els carrers es tallaran al trànsit just abans de la passada i a mida que aquesta avanci s'anirà restablint la circulació. La sortida de les cavalleries, carros i carruatges està prevista a les 12.00 hores des del Parc Tecnològic i l'arribada serà cap a les 13:30 hores a la plaça Abat Oliba.


Un cop a la plaça Abat Oliba es farà la tradicional benedicció dels animals. D'altra banda, les línies urbanes i interurbanes d'autobusos que circulen per Cerdanyola es veuran també afectades el diumenge durant el matí. La normalització del recorregut es produirà segons vagi avançant i/o finalitzant la passada.

Recordem que aquest 2019 la ciutat de Rubí ha estat designada Capital dels Tres Tombs i serà l'última ciutat que acollirà aquesta celebració, coincidint amb la cloenda de la festa a nivell català, els dies 3,4 i 5 de maig.

 

Participació