Crida urgent per trobar donants de medul·la per a una nena de Terrassa

A través de l'etiqueta #TodosconBeth han iniciat una campanya per la menor amb leucèmia

La Beth necessita un trasplantament de medul·la
La Beth necessita un trasplantament de medul·la | Cedida
Redacció
30 de juliol del 2019
Els pares de la Beth, una nena de Terrassa, fan una crida urgent per trobar donants de medul·la. La menor pateix leucèmia des de fa gairebé dos anys, des del desembre del 2017, i després de molts tractaments ha recaigut.

És per això que els pares han iniciat una campanya a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #TodosconBeth per aconseguir un trasplantament de medul·la com més aviat millor.

Els pares de la Beth recorden que cal tenir entre 18 i 40 anys i que no cal reservar cita. Animen a tothom a acostar-se a la MútuaTerrassa per fer-se l'extracció de sang i comprovar si algú és compatible amb la nena.

També expliquen el procediment que s'ha de seguir per fer-se donant de medul·la i també conviden a consultar la pàgina web de la Fundació Josep Carreras.

Diverses persones ja se n'han fet ressò com el tinent d'alcalde de Tot per Terrassa, Noel Duque, qui ha anunciat que aquesta mateixa tarda anirà a donar medul·la. L'horari del Banc de Sang i Teixits de MútuaTerrassa és de dilluns a divendres de 9 h a 20 h.