Darrer cap de setmana per veure la mostra fotogràfica «Rapa Nui 3D» de Joan Díez

El rubinenc porta l'exposició a Conesa

Es tracta d'una mostra de fotografies 3D
Es tracta d'una mostra de fotografies 3D | Cedida
Redacció
31 de juliol del 2019
E​l fotògraf rubinenc Joan Díez, membre del Grup Fotogràfic El Gra, torna a fer un recorregut per poblets de menys de 500 habitants ensenyant el seu treball de fotografies en 3D, Rapa Nui 3D, que ja va estar exposada a la nostra ciutat.

La idea va sorgir ja fa un any quan l'artista va escoltar una conversa en la qual quedava palès la poca oferta cultural que hi ha en els poblets més petits de Catalunya i va decidir oferir-se a l'Associació de Micropobles de Catalunya per exposar les seves fotografies durant els mesos de juliol i agost.

Enguany, l'autor repeteix l'experiència i porta la seva mostra aquest cap de setmana a Conesa (Conca de Barberà). Aquesta és l'última oportunitat per poder gaudir de l'exposició que ja ha passat pel Monestir de Gualer (La Noguer) i Setcasas (Ripollès) durant el mes de juliol. 

Rapa Nui 3D és un recull de fotografies realitzades per Díez durant un viatge per Amèrica del Sud de 10 mesos i treballades amb la tècnica estereoscòpica (sistema 3D), que apropa a l'espectador a l'Illa de Pasqua.