Les inscripcions per al casal de setembre, obertes fins el 16 d'agost

Les sol·licituds s'han de formalitzar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà

Les inscripcions pel casal de setembre, obertes fins el 16 d'agost
Les inscripcions pel casal de setembre, obertes fins el 16 d'agost | Localpres
Redacció
31 de juliol del 2019
Les inscripcions per als casals del mes de setembre estaran obertes fins el proper 16 d'agost, o bé fins que s'esgotin les 100 places previstes.

Les activitats del casal de setembre cobreixen el període de vacances escolars, i s'ofereixen els dies 2, 3, 4, 5, 6, 9 i 10 a l'Escola 25 de setembre. Hi ha la possibilitat d'acollir-se a un horari bàsic - matí i/o tarda - o bé sol·licitar també servei d'acollida i menjador.

Les sol·licituds per al casal del mes de setembre s'han de presentar a l'OAC del centre, que fins el dia 10 de setembre obre de 8 a 14.30h. LA documentació per la sol·licitud es pot aconseguir a la mateixa oficina o bé a la Seu Electrònica de l'Ajuntament.

Els preus oscil·len entre els 28 euros (només matí sense acollida) fins als 98 (matí i tarda amb acollida i menjador). Les places s'atorgaran per rigorós ordre d'arribada, i per obrir una de les franges horàries hi haurà d'haver un mínim de 10 inscrits.

Casals Diaris

A partir del 12 de setembre i durant el curs escolar, l’Ajuntament també posa en marxa els Casals infantils Diaris amb la finalitat d’oferir recursos fora de l’horari escolar per estimular l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat dels infants, així com l’adquisició d’aprenentatges bàsics tant de caràcter relacional com escolar.

El recurs s’ofereix a infants de 3 a 12 anys de Rubí en horari de 16.30 a 19 h a l’Escola 25 de Setembre i a l’Escola Teresa Altet. Cadascun dels casals disposa d’un total de 40 places per dia.

Les inscripcions per als Casals Diaris ja es poden formalitzar, fins que s’esgotin les places. Les sol·licituds s’han de lliurar emplenades a qualsevol de les Oficines d’Atenció a la Ciutadania ─la del Centre o la de Les Torres que tornarà a obrir el 12 de setembre.