La zona blava, gratuïta a partir d'avui

L’estacionament rotatiu de zona taronja dels aparcaments de l’Escardívol i el Rubí Forma també estarà fora de servei durant el mes d'agost

Durant el mes d’agost, els vehicles podran aparcar lliurement i sense cap cost
Durant el mes d’agost, els vehicles podran aparcar lliurement i sense cap cost | Ajuntament de Rubí
Redacció
01 d'agost del 2019
Els rubinencs i rubinenques podran aparcar gratuïtament a les diferents places de la zona blava del nucli urbà durant tot l’agost. De la mateixa manera, la zona taronja dels aparcaments de l'Escardívol i el Rubí Forma també estarà inoperativa durant l’agost.

Tant la zona blava com la taronja tornaran a funcionar l’1 de setembre, coincidint amb el retorn a l’activitat habitual de la majoria de la població.

El servei, que es pot abonar tant a través dels parquímetres com del telèfon mòbil, recuperarà llavors les tarifes i horaris habituals: 1,20 euros/hora. L’estacionament regulat funciona de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h i de 17 h a 20 h, i dissabtes de 9 h a 14 h.

D'altra banda, l'aparcament de les zones taronges no té cap cost per a l’usuari i la seva única limitació és temporal: durant tot any, excepte el mes d'agost, només s’hi pot aparcar un màxim d’una hora i mitja de dilluns a dissabte de 9 a 13.30 h i de 16.30 a 20.30 h (excepte festius). Fora d’aquests dies i franges horàries l’estacionament en aquestes places és completament lliure amb l'objectiu d'afavorir la rotació de vehicles en espais que tenen un ús molt intensiu.