ENTITATS

El Bòjum, un dels protagonistes de la Cavalcada de les Festes de la Mercè 2019

La Cavalcada tindrà lloc el 24 de setembre i sortirà a les 18 h del carrer Pelai

per Redacció , 16 d'agost de 2019 a les 15:00 |
El Bòjum aterrarà a Barcelona per les Festes de la Mercè | Blai Farran
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Com cada any, Barcelona acull les Festes de la Mercè el mes de setembre, que enguany s'allarguen del 20 al 24. Una de les activitats més destacades i antigues d'aquestes festes és la Cavalcada on hi participen col·lectius de cultura popular i grups d'animació d'arreu. La novetat és que enguany, un dels seus integrants serà el Bòjum, la versió mòbil del mític elefant blau de Rubí. 

L'esdeveniment l'organitza la Coordinadora de Geganters de Barcelona, els quals van poder veure el Bòjum mentre estava exposat a la mostra Tradició i entorn de l'Illa Diagonal i van demanar a Les Anades d'Olla, l'entitat que el va fabricar i el gestiona, que formes part d'aquesta gran festa de Catalunya. 


La Cavalcada té lloc durant la Diada de la Mare de Déu de la Mercè, el 24 de setembre. Sortirà a les 18 h del carrer Pelai i passarà per la Rambla i el carrer de Ferran abans d’arribar a la plaça Sant Jaume i acabant davant de l’Ajuntament. 

 

Participació