Nova concentració per exigir la llibertat dels presos polítics, aquesta tarda

Òmnium ha recordat, en la convocatòria, que "les presons no fan vacances"

Concentració d'Òmnium i l'ANC davant l'Ajuntament
Concentració d'Òmnium i l'ANC davant l'Ajuntament | RubiTV.cat
Redacció
16 d'agost del 2019
Les entitats sobiranistes tornaran a convocar aquest dia 16, com cada mes, una concentració davant de l'Ajuntament per exigir la llibertat dels líders independentistes presos, entre ells el president d'Òmnium, Jordi Cuixart, i l'expresident de l'ANC, Jordi Sànchez.

En el comunicat de convocatòria, Òmnium Rubí ha recordat que "les presons no fan vacances", i que aquest 16 d'agost ja farà 22 mesos que els líders de les entitats es troben empresonats i esperen a conèixer la sentència del judici de l'1-O, que es farà pública a la tardor.

La concentració serà a les 20h.

Ja la venda els tiquets de la manifestació de la Diada

A banda de la convocatòria de la concentració mensual, Òmnium també ha anunciat que ja es poden comprar els tiquets per anar en bus des de Rubí a la manifestació de la Diada a Barcelona.

La sortida de Rubí serà a les 14h, ja que tant Òmnium com l'ANC participaran en l'ofrena floral que organitza l'Ajuntament a la plaça Onze de setembre, des de l'Escardívol.

Els tiquets, que tenen un preu de 9€, es poden comprar al punt de venda de Viatges Franquesa (c/ Francesc Macià, 63).

Per raons organitzatives, cal inscriure's a la manifestació a través de la pàgina web específica de la Diada. El tram que correspon a Rubí serà el número 13.