INFANTS

Les preinscripcions per a l'espai familiar Creixença es podran fer del 4 al 10 de setembre

Les sol·licituds s'hauran de presentar a l’Escola Bressol Municipal La Bruna

per Redacció , 19 d'agost de 2019 a les 13:00 |
Així és l'espai familiar Creixença situat a la Biblioteca Municipal | Ajuntament de Rubí
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les preinscripcions per a l’espai Creixença es podran realitzar del 4 al 10 de setembre a l’Escola Bressol Municipal La Bruna (c. Calderón de la Barca, 4). Les sol·licituds ja es poden descarregar des de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí, on també es pot consultar la normativa d’admissió en aquest servei.

L’espai Creixença és un lloc de relació i socialització per a infants de 0 a 3 anys no escolaritzats i les seves famílies. El servei s’ubica a la planta baixa de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler i consisteix en un espai de joc i convivència, acollidor i agradable, on els infants poden créixer emocionalment acompanyats dels seus pares i mares. Creixença està pensat per motivar-los a experimentar, investigar, descobrir, gaudir del joc i desenvolupar les seves capacitats, sempre sota la supervisió d’una educadora que s’encarrega de conduir les activitats, acompanyar i assessorar les famílies en aquells dubtes que puguin tenir.


Aquest curs, l’espai Creixença disposarà de tres grups: el grup A per a infants de 0 a 1 anys que estaran citats els dimecres i divendres de 9.30 a 12 h; el grup B per a infants d’1 a 3 anys, els dimarts i dijous de 9.30 a 12 h; i el grup C per a infants d’1 a 3 anys, els dimarts i dijous de 16 a 18.30 h. La quota mensual de l’espai Creixença és de 60 €.

Les sol·licituds s’han de presentar del 4 al 10 de setembre. El dia 10, a les 10 h, tindrà lloc una jornada de portes obertes per donar a conèixer l’espai a les famílies i, de 23 al 27 de setembre, s’obrirà el període de matriculació.

 

Arxivat a:
Societat
Participació