Creen vuit instituts, 25 instituts escola i un centre de formació d'adults per al proper curs

Un d'ells és l'Institut Escola Teresa Altet de Rubí

Vista aèria de l'espai on s'edificarà el nou edifici
Vista aèria de l'espai on s'edificarà el nou edifici | GoogleMaps
Redacció
20 d'agost del 2019
Actualitzat a les 18:28h
El Govern ha aprovat, a través del Departament d'Educació, la creació administrativa de vuit instituts, 25 instituts escola i un centre de formació d'adults per al proper curs. La previsió de la demanda d'escolarització aconsella revisar l'oferta de places escolars públiques per donar resposta a les necessitats educatives.

Al Consorci d'Educació de Barcelona, començaran l'activitat lectiva el proper curs l'Institut Sagrera Sant Andreu; l'Institut Pedralbes i l'Institut Escola Arts. Als Serveis Territorials de Barcelona Comarques, l'Institut Escola Baldomer Solà; el Rafael Alberti i el Sant Jordi a Badalona; l'Institut Escola Pere Lliscart a l'Hospitalet de Llobregat; el Centre de Formació d'Adults Sant Adrià de Besòs; l'Institut Escola Pallaresa a Santa Coloma de Gramenet i l'Institut Escola Sant Quintí de Mediona (Alt Penedès).

Al Baix Llobregat, es crea l'Institut El Prat de Llobregat i l'Institut Escola Pepa Colomer, al mateix municipi. Als Serveis Territorials a la Catalunya Central, l'Institut Escola Barnola a Avinyó i l'Institut Escola Pompeu Fabra al Pont de Vilomara i Rocafort (Bages). Als Serveis Territorials al Maresme-Vallès Oriental, l'Institut Escola Pla de L'Avellà a Cabrera de Mar; l'Institut Escola Montagut a Santa Susanna i l'Institut Escola Pallerola a Sant Celoni. 

Al Vallès Occidental, començaran activitat l'Institut Escola Can Llobet a Barberà del Vallès; l'Institut d'FP de Castellar del Vallès; l'Institut Escola Sant Esteve, també a Castellar del Vallès; l'Institut Escola El Viver a Montcada i Reixac; l'Institut Escola El Martinet i l'Institut Escola Els Pinetons, a Ripollet; l'Institut Escola Teresa Altet a Rubí; l'Institut Narcisa Freixas i Cruells a Sabadell; l'Institut d’FP Sant Cugat del Vallès a Sant Cugat del Vallès i l'Institut Escola Pere Viver a Terrassa. 

Als Serveis Territorials a Girona, l'Institut Escola El Bruel-Empuriabrava a Castelló d'Empúries; l'Institut de Sarrià de Ter; l'Institut Sant Quirze a Lloret de Mar. A les comarques tarragonies, l'Institut Escola Teresina Martorell al Vendrell; l'Institut Escola Montsant a Cornudella de Montsant. A les Terres de l'Ebre, l'Institut Escola Agustí Barberà a Amposta i a Lleida, l'Institut Escola Magraners.