FGC ampliarà els tallers de Rubí per donar servei als 15 nous trens de la línia Barcelona-Vallès

Es preveu que les obres tinguin una durada de màxim 12 mesos per tal que els nous combois es puguin posar en funcionament a mitjans del 2021

Tallers de FGC de Rubí
Tallers de FGC de Rubí | Trenscat.cat
Redacció
28 d'agost del 2019
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ampliarà els tallers del Centre d'Operacions de Rubí per donar servei als nous 15 trens que reforçaran la línia Barcelona-Vallès previst a mitjans de 2021. Aquesta ampliació permetrà passar d'una freqüència mitjana de pas de la línia S1 de 8 minuts a 5  minuts.

El contracte d'obres està valorat en més de 5,5 milions d'euros i inclou actuacions com l'ampliació de la nau i de les instal·lacions dedicades al manteniment, la remodelació de les vies i les catenàries i la creació de nous accessos exteriors. Així doncs, totes aquelles empreses que vulguin optar a fer aquestes obres poden presentar la documentació necessària fins al 4 de setembre.  

L'operador ferroviari oferirà una visita guiada a les instal·lacions dimarts vinent a les 11 h a les empreses que ho demanin.

Una vegada s'hagi formalitzat la licitació amb la companyia escollida, es preveu que les obres tinguin una durada de màxim 12 mesos per tal de poder rebre els nous combois a partir del setembre del 2020.