INCIVISME

Queixes veïnals per soroll i incivisme a la plaça de la República

Els veïns reclamen més presència policial per posar punt final a la desagradable situació que viuen

per Carla Serra , 26 d'agost de 2019 a les 09:30 |
La plaça de la República de Rubí | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La problemàtica relacionada amb el soroll i l'incivisme segueix viva a la ciutat de Rubí. En aquesta ocasió han estat els veïns i veïnes de la plaça de la República els que s'han queixat mitjançant les xarxes socials i als mitjans de comunicació locals, i asseguren que la situació és tan insostenible que estan estudiant presentar una instància conjunta a l'Ajuntament.

A la plaça de la República hi ha un parc infantil i una zona enjardinada amb bancs. El veïnat es queixa que grups de noies i nois joves fan ús d'aquesta plaça fins a altes hores de nit per venir a beure i escoltar música amb altaveus. Asseguren que aquesta situació no els permet descansar i els provoca inseguretat, ja que temen les represàlies si els criden l'atenció. 


D'altra banda també han explicat que no respecten la zona dels infants. Les parets de la plaça tenen pintades obscenes i asseguren que hi ha pixums i excrements de gossos que els seus propietaris no recullen, a banda de brutícia i restes del "botellón".

Per tal de posar solució a aquesta situació, els veïns han afirmat que han trucat a la policia en moltes ocasions però que triguen molt a arribar i que quan s'acosten els joves deixen de fer soroll i poc després la gresca torna a començar. És per això que, entre altres mesures, reclamen principalment més presència policial.

 

Els veïns es queixen, entre d'altres, de les pintades obscenes a la plaça Foto: Cedida
 

 

Participació