La programació d'activitats de la Biblioteca pels darrers mesos de l'any ja està a punt

L'equipament reprendrà la seva activitat habitual aquest setembre

La Biblioteca Municipal de Rubí
La Biblioteca Municipal de Rubí | RubiTV.cat
Redacció
28 d'agost del 2019
Aquest setembre comença el nou curs escolar i amb ell les activitats habituals de molts dels equipaments de la ciutat. La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ja té a punt una programació molt diversa per aquests darrers mesos de l'any 2019, farcida d'activitats, tallers i cursos per a totes les edats, especialment per als infants.

Nascuts per llegir, pensada per infants de 0 a 3 anys, Hores del conte, per a nens i nenes d'1 a 8 anys i Story time: hora del conte en anglès, per a aquells d'1 a 7 anys, tornen a ser algunes de les activitats protagonistes de la programació. També es recupera el cicle de cinema infantil en català, amb les pel·lícules La Lego, En Ralf destrueix Internet, Spider-man un nou univers, Com ensinistrar un Drac 3 i Toy Story 4.

D'altra banda, s'ha previst un taller de moviment corporal, el taller NarrArt Nadalenc i una mostra d'ombres xineses per als més petits de la família.

Pel que fa a les activitats destinades als joves i als adults, s'han programat tallers de reflexologia, costura, escriptura, cuina, artesania, coaching i creixement personal. 

Finalment, la Biblioteca també oferirà activitats per a la gent gran com tallers d'estimulació cognitiva, relaxació, fotografia amb smartphones, art i teatre. 

A banda de les activitats programades, l'equipament també acull diverses exposicions durant aquests mesos. Les mostres que es podran veure seran Patufet, on ets? de l'Aureli Capmany (del 5 de setembre a l'1 d'octubre); Tot és en els llibres, de Teresa Pàmies (del 9 de setembre al 3 d'octubre); La lluita contra la repressió, una lluita compartida, de les mans d'Òmnium Cultural (del 9 al 30 de setembre); Som diferents i compartim, de l'associació de Mujeres Creativas del Vallès (del 2 d'octubre al 30 de novembre); i Retrats d'Antoni Marsal (del 2 de desembre al 31 de gener).

Recordem que l'horari de la Biblioteca és els matins de dimecres a dissabte de 10 h a 14 h i els les tardes de dilluns a divendres de 15.30 h a 20.30 h.