Resultats excel·lents del Club Arquers de Rubí en la XV Tirada interurbana del Figaró

Albert Borrull Jr. ha assolit la primera posició en categoria infantil i Rosi Lucena i Jose Luis Ruiz la segona en sènior dona i veterà respectivament

Redacció
29 d'agost del 2019
Actualitzat a la 13:53h
El Club Arquers del Figaró ha celebrat aquest diumenge la XV Tirada interurbana de tir amb arc, la qual ha comptat amb una setantena de participants, entre ells vuit arquers del Club Arquers de Rubí: Albert Borrull Jr., Rosi Lucena, José Nieto, Jose Luis Ruiz, Albert Borrull, David Alejo, Eva Iglesias i Albert Torres.

Els resultats dels rubinencs en aquesta tirada, que es caracteritza perquè es du a terme per sòl urbà de la localitat del Figaró-Montmay, han estat excel·lents. En arc longbow, Albert Borrull Jr. ha aconseguit la primera posició en categoria infantil, mentre que Rosi Lucena ha assolit la segona posició en sènior dona.

D'altra banda, en categoria sènior home, Jose Nieto ha quedat tercera posició, mentre que David Alejo i Albert Borrull han obtingut la sisena i desena posició, respectivament. En categoria veterà, Jose Luis Ruiz ha aconseguit la segona posició.

Pel que fa a l'arc instintiu, Eva Iglesias ha assolit la tercera posició en la categoria de sènior dona i Albert Torres ha quedat en setena posició en instintiu home.​