El grup rubinenc Chapaos a la nueva publica el seu primer disc: «Poesía de garaje»

A partir del dia 11 d'octubre totes les cançons estaran disponibles a les plataformes de música digitals

El grup de música rubinenc Chapaos a la nueva
El grup de música rubinenc Chapaos a la nueva | Mint Studio
Redacció
30 d'agost del 2019
El grup de música rubinenc Chapaos a la nueva ha publicat el seu primer disc, produït per Marc Martín als estudis de gravació La Vall i titulat Poesía de garaje. Es tracta d'una fusió de rumba, jazz, funky i poesia on reflecteixen el seu estil fresc, únic i personal que destaca per la barreja d'estils.

El disc compte amb deu cançons amb lletres de crítica social sobre l'amor i la llibertat com a forma de vida. Alguns dels temes tractats són la defensa de la natura i valors com viure en comunitat.

El disc s'obre amb La queen de la pista​, un tema d'empoderament femení que vol enviar un missatge molt clar: "si jo ballo, no és perquè tu em miris". Després arriba Se va de madre, Sigo de ti preso, Entre calma y tormenta, Tiempo, Pulso, El baile del desesperado, Libertad sin fronteras i finalment El funky de la riera.

Tots aquests temes són un recull del què Chapaos a la nueva ha ofert als seus concerts des dels seus inicis i que el 18 d'octubre presentaran oficialment. Abans però, el dia 11 d'octubre, totes aquelles persones que vulguin es podran descarregar les cançons del disc a algunes plataformes de música digitals.

Chapaos a la nueva està format per Alba Luz (veu), Rjuana (veu, guitarra i principal compositor dels temes del disc), Víctor Patrocchi (guitarra), Pol Magdaleno (baix), Jaime Muñiz (trombó) i Óscar Cerezo (percussió). El grafisme del disc ha estat dissenyat per Mint Studio.