La mostra «Rapa Nui 3D» de Joan Díez es pot veure al Festival Off de Perpinyà

Es tracta del festival més important de fotoperiodisme del món i té lloc del 31 d'agost al 15 de setembre

Es tracta d'una mostra de fotografies 3D
Es tracta d'una mostra de fotografies 3D | Cedida
Redacció
02 de setembre del 2019
Visa Pour l'Image és un festival internacional de fotoperiodisme creat el 1989 per Jean-François Leroy, que té lloc a la ciutat de Perpinyà, a la Catalunya Nord, del 31 d'agost al 15 de setembre. És considerat el principal i més important festival de fotoperiodisme del món i enguany celebra el seu 30è aniversari. És per aquesta raó que l'organització ha decidit fer créixer el festival amb més exposicions repartides en diferents establiments de la ciutat, omplint-la de gent i amants de la imatge, arribades d'arreu. 

El rubinenc Joan Díez, membre del Grup Fotogràfic El Gra és un dels artistes convidats per participar en el festival amb el seu projecte Rapa Nui de fotografia estereoscòpica, coneguda com a fotografia 3D. Es tracta d'un recull de fotografies realitzades per Díez durant un viatge per Amèrica del Sud de 10 mesos que apropa a l'espectador a l'Illa de Pasqua.

La mostra ja va estar exposada a la ciutat i durant aquest estiu ha fet un recorregut per poblets de menys de 500 habitants de Catalunya. Ara es troba a Perpinyà, on es pot visitar a l'establiment Le Fauteuil de Franck (3 rue Amiral Barrera), de dimarts a dissabte de 10 h a 18 h.