ELECCIONS MUNICIPALS 2019

En Comú Podem aposta per la rehabilitació de l'habitatge

La pròxima xerrada del cicle "Pensar Rubí" tornarà a acollir qüestions com l'urbanisme i l'habitatge

per RubiTV.cat , 16 de gener de 2019 a les 11:00 |
Ànnia García i Andrés Medrano, En Comú Podem Rubí | RUBITV
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de gener de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El dissabte passat En Comú Podem Rubí va reunir una trentena de persones a la Sala Neus Català amb motiu de la primera sessió de treball per definir el programa electoral: Fem el programa en comú. Durant la sessió es van debatre diferents qüestions importants per a la ciutat, de les quals la formació va definir l'habitatge com una de les claus del seu programa electoral. Aquesta proposta de rehabilitació d'habitatge, doncs, té com a objectiu donar sortida a residències desocupades i fomentar la sostenibilitat. 

En aquest sentit, també es va parlar de potenciar PROURSA com a empresa municipal d'habitatge i garantir una implicació més directa del govern municipal en aquests temes.


El grup municipal ha comunicat que aquestes qüestions se seguiran debatent a la pròxima xerrada del cicle Pensar Rubí, que tindrà lloc el dimecres 23 de gener a les 19 h a l'auditori del Rubí Forma. L'acte comptarà amb la presència de Janet Sanz, regidora d'Urbanisme de Barcelona, i Carlos Águila, gestor públic d'habitatge i membre del Sindicat del Lloguer. 

 

Participació