Rubí Jove ofereix assessorament per demanar beques per a estudis postobligatoris

Cal demanar cita prèvia per accedir al servei, que ja està en marxa

Redacció
03 de setembre del 2019
Un any més, i ja serà el quart, els alumnes interessats a accedir a beques i ajuts per cursar estudis postobligatoris tornarà a comptar amb un espai d'orientació i acompanyament situat a l'Espai Jove Torre Bassas. A través d’aquest servei, l’administració local vol facilitar a l’alumnat eines que li permetin salvar possibles impediments econòmics per continuar els seus estudis després de l’etapa obligatòria.

El servei està en marxa a partir d'aquesta setmana, i per tal de beneficiar-se'n, cal demanar cita previa enviant un correu electrònic a bequesestudiants@ajrubi.cat, o bé trucant al telèfon 93 699 16 63.

Rubí Jove ofereix assessorament individual o en grup sobre el catàleg d'ajuts existents, és a dir, les beques generals del Ministeri d'Educació i Formació Professional i les beques Equitat de la Generalitat de Catalunya; així com ajuda en la tramitació de la seva sol·licitud.

Les beques per cursar estudis postobligatoris no universitaris es poden demanar fins l'1 d'octubre, mentre que les beques per a estudis universitaris es podran demanar fins el dia 15 d'octubre. L'assessorament s'oferirà fins al tancament de les convocatòries.