Rubí acull un nou tast final dels Premis Vinari

Hi han participat 25 tastadors, entre els quals una sommelier argentina o un "Master of Wine" americà

El Celler acull novament el tast final dels Premis Vinari
El Celler acull novament el tast final dels Premis Vinari | Marta Casas
10 de setembre del 2019


El Celler de Rubí va acollir ahir a la tarda un nou tast final dels Premis Vinari, que seleccionen els millors vins de Catalunya d'entre els 948 que s'han presentat a l'edició d'enguany, dels quals 266 van passar a la final d'ahir.

D'aquests 266 en sortiran els millor classificats en 12 categories de vins blancs, negres, rosats, escumosos i dolços. Per cadascuna de les categories s'entreguen nou premis: un or, tres plates i cinc bronzes. El vi més ben valorat de totes les categories serà guardonat amb el Gran Vinari d'Or.

A més, hi haurà sis premis més, gràcies als patrocinis d'aquests premis, al millor projecte ecològic, al millor projecte vitivinícola català, a la trajectòria professional, al millor celler, la millor etiqueta i el millor vi escumós.

La gala de lliurament dels premis Vinari d'enguany serà l'11 d'octubre a Vilafranca del Penedès, i es retransmetrà per Televisió de Catalunya.

Els millors vins de Catalunya seran els que participaran després a la Fira del Vi de Rubí, que també se celebra a finals d'octubre al Celler.