La UP - Les Torres Rubí inicia la temporada aquest diumenge

Les pistes de Cova Solera acolliran el Campionat de Catalunya de seleccions el 5 d'octubre

La UP Les Torres-Rubí arrenca la temporada aquest diumenge
La UP Les Torres-Rubí arrenca la temporada aquest diumenge | Cedida
Redacció
10 de setembre del 2019
Actualitzat a la 13:51h
Tret de sortida a la temporada de petanca per a la UP Las Torres - Rubí. La Unió presentarà, un cop més, 5 equips a les diverses competicions: quatre masculins i un de femení.

El primer equip, que retorna a Lliga Catalana, la màxima categoria de la petanca a Catalunya, s'ha reforçat durant aquest estiu per tal d'afrontar amb garanties aquest nou repte. De fet, s'ha fixat l'objectiu de situar-se a la part alta de la classificació, i fins i tot lluitar pel títol.

Pel què fa al segon equip, recent ascendit a la 2a Divisió després de superar la promoció davant La Masia Blanes, també rebrà reforços de jugadors que havien format part del primer equip. El seu repte, com el del primer equip, és realitzar un bon paper i mirar d'aconseguir un segon ascens.

L'equip C, també ascendit a 4a Divisió, mantindrà la base de l'any passat i alguns jugadors del segon equip. L'objectiu principal és mantenir la categoria, però un cop s'assoleixi, es veurà fins on poden arribar.

Finalment, l'equip D continua essent un equip de formació de joves, ja que 3 d'ells són de categoria juvenil i una altra part són jugadors que s'acaben d'inicar en aquest esport. L'equip el completen jugadors veterans, una combinació amb la qual intentaran aconseguir la millor classificació possible, sense cap tipus de pressió. Jugaran a la 5a Divisió.

Per la seva banda, l'equip femení afronta el repte de millorar els resultats de la temporada passada per lluitar per l'ascens a la 3a Divisió, alhora que formen les noies en edat juvenil que formen part de la seva plantilla, que aquest any seran 3.

Les pistes de petanca de Cova Solera acolliran el Campionat de Catalunya de seleccions

El proper 5 d'octubre se celebrarà a Rubí el Campionat de Catalunya de seleccions, que es disputarà a les pistes de Cova Solera. Hi participaran 16 tripletes de categoria masculina i 8 de femenina i juvenil, entre les quals n'hi ha 2 de la UP Las Torres-Rubí: la formada per Sergi Rodríguez, José Mercado i Raúl Lao, i la composada per Javier Ortiz, Álex Izquierdo i Juan Garrido.

La categoria juvenil també comptarà amb un jugador de la UP, Víctor Ruiz.