Terrassa serà seu aquest cap de setmana els primers «Corporate Games» de Catalunya

La ciutat vallesana és pionera en organitzar aquest esdeveniment de prestigi mundial

Presentació dels Corporate Games de Terrassa 2019.
Presentació dels Corporate Games de Terrassa 2019. | Aj. Terrassa
Redacció
12 de setembre del 2019
Actualitzat a les 16:07h
Al voltant de 1.900 treballadors i treballadores de més d’un centenar d’empreses i institucions prendran part als "Corporate Games" que tindran lloc a Terrassa del 13 al 15 de setembre. El programa Terrassa 2019 es compon d'un quadre de competicions esportives de tretze disciplines que es disputaran en diversos complexos esportius de la ciutat.

Els esports escollits per a aquesta edició són: running, natació, bàsquet, futbol7, futbol sala, tennis de taula, tennis, pàdel, bàdminton, BTT, hockey7, ciclisme i escacs. Hi ha competicions masculines, femenines i de caràcter mixt. L’organització també recomana la inclusió als equips d’atletes amb capacitats diverses dins dels propis equips.

Els jocs, organitzats per la societat catalana CCG-SL, compten amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), la patronal CECOT, la Cambra de Comerç de Terrassa i les centres sindicals Comissions Obreres i Unió General de Treballadors.

Terrassa, ciutat pionera a Catalunya

Terrassa serà pionera a Catalunya en la celebració d’un esdeveniment de prestigi internacional creat per la societat britànica Corporate Games and Cups, que té lloc a diversos llocs del món des de fa més de vint anys. La intenció és obrir camí a empreses i corporacions perquè puguin incorporar la pràctica esportiva com a element actiu en l'aposta per la salut i la responsabilitat social corporativa.

L’Ajuntament de Terrassa, amb més de 270 persones inscrites, Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) Medi Ambient, Mondo, CIRSA, Accent Social, BBVA, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i Mediapro aporten les delegacions més nombroses a l’edició vallesana.

Poden participar en els Corporate Games Terrassa 2019 totes aquelles persones, majors de 18 anys, que representin una empresa o corporació. Units sota una mateixa pancarta o bandera, a l’hora de competir tots són iguals, al marge de l’ordre jeràrquic que ocupin al centre de treball.

Els Corporate Games Terrassa 2019 ofereixen un programa d'activitats diversificat i atractiu que conjuga pràctica esportiva, networking, cultura i turisme, dins d'un marc d'àmplia difusió per a empreses i corporacions participants, acompanyants i patrocinadors.

Instal·lacions esportives que acolliran l'esdeveniment

Totes les competicions tindran lloc en instal·lacions esportives de la ciutat de Terrassa. Això facilitarà l’accés i la mobilitat dels i les atletes inscrits i de les persones acompanyants a les diferents disciplines. Es tracta concretament de l’Estadi Olímpic i el Camp de Futbol del Club Natació Terrassa a l’Àrea Olímpica, Pavelló Bonaire, Pavelló Municipal La Maurina, Pavelló Municipal Can Jofresa, Club Egara, Atlètic Terrassa Hockey Club, Pavelló Municipal Sant Llorenç, Estadi Municipal Martí Colomer, Camp Municipal de Futbol de Sant Pere Nord, pistes de pàdel del CP San Cristóbal i Club d’Escacs Terrassa, a més dels circuits urbans habilitats per a les proves de running, ciclisme i BTT.

Les competicions tindran lloc el divendres 13, el dissabte 14 i el diumenge 15 en horaris que s’indicaran a la pàgina web i a l’aplicació mòbil dels Corporate Games Terrassa 2019.

Divendres 13 de setembre: futbol sala i pàdel

Dissabte 14: natació, bàsquet, futbol7, futbol sala, tennis de taula, tennis, pàdel, bàdminton, BTT, hockey7 i escacs

Diumenge 15: running, bàsquet, futbol7, tennis de taula, tennis, bàdminton, hockey7 i ciclisme.