Quines activitats hi ha aquest cap de setmana a Rubí?

Us deixem un recull de tot el que podreu fer a la nostra ciutat entre divendres i diumenge

Les activitats d'aquest cap de setmana
Les activitats d'aquest cap de setmana
Redacció
13 de setembre del 2019
Actualitzat a les 16:13h
Divendres

Aquesta tarda s'inaugura l'exposició d'Òmnium Judici a la democràcia, que es podrà veure al vestíbul de la biblioteca fins el dia 30 de setembre en horari d'obertura de l'equipament municipal.

Recordem, també, que des de la setmana passada la biblioteca també acull una exposició dedicada a Teresa Pàmies.

A les 18.30h hi haurà una de les sessions de l'espectacle The Magic Formula del Circ Raluy Legacy, que estarà instal·lat a la carretera de Castellbisbal, al barri de Can Fatjó, fins el dia 22 de setembre.

A les 20h, el CRAC acollirà la presentació del llibre autobiogràfic de Miguel Alférez, bateria de Decibelios, En el infierno también escuchan rock.

Finalment, a les 21h podreu gaudir de la darrera sessió del cicle de cinema a la fresca als barris, aquest cop a la pista poliesportiva de El Pinar, amb el passi de la pel·lícula Jurassic World. El mundo perdido.

Dissabte

Des de les 9h del matí, al pavelló municipal de La Llana s'estarà disputant el torneig Ciutat de Rubí que organitza el CEB Sant Jordi, amb la participació d'una trentena d'equips. Dissabte serà el torn dels partits des de premini fins a cadet.

Com cada dissabte, entre les 10.30h i les 14h la Trocalleria s'instal·larà a la plaça del Mercat.

De cara a la tarda, doble sessió del circ Raluy Legacy, la primera a les 17h i la segona, a les 19.30h.

Diumenge

Des de les 9h del matí i fins al migdia es disputaran els partits de les categories júnior, sots-21 i sots-25 del torneig Ciutat de Rubí del CEB Sant Jordi a La Llana.

El circ Raluy Legacy torna a oferir dues sessions de l'espectacle The Magic Formula, una a les 12h del migdia i una altra a les 17h de la tarda.