L'Olimpic Can Fatjó s'endú el primer derbi davant de la UE Rubí B

Tres equips rubinencs han quedat enquadrats al grup 6 de la Tercera Catalana

Redacció
16 de setembre del 2019
Aquesta temporada, Rubí podrà gaudir de fins a sis derbis entre els tres equips de la ciutat, ja que han quedat enquadrats al mateix grup de la Tercera Divisió Catalana. El primer d'aquests sis ha arribat tot just a la segona jornada, i se l'ha endut l'Olimpic Can Fatjó amb una victòria per 2 a 4 davant la U.E. Rubí.

L'Olimpic es va començar avançant al marcador al minut 35 amb un gol d'Aitor Vives, però només cinc minuts més tard Ignacio Gabriel tornava a posar la igualtat al marcador. Amb l'empat a 1 es va arribar al descans.

Després de la represa, l'Olimpic va dominar el partit fins aconseguir tornar a posar-se per davant al 62 amb gol de Claudio Manuel Escobar, i nou minuts més tard novament Aitor Vives ampliava l'avantatge sobre la U.E. Rubí. Ja al 86, un altre gol de Claudio Manuel establia d'1-4, i pràcticament al final de l'encontre, al minut 89, Roger Martínez feia, de penal, el 2-4 definitiu.

Amb aquest resultat, l'Olimpic se situa líder de la classificació, mentre que el Rubí, que encara no ha puntuat, se situa en posicions de descens, tercer per la cua.

El Veinti debuta al Municipal 25 de setembre amb derrota

El CF Juventud 25 de septiembre va debutar ahir al seu camp davant el CF La Romànica, en un partit que va acabar amb un 1-4 per als de Sabadell. Així, els locals se situen desens a la classificació de Tercera.

El proper derbi no arribarà fins la jornada 14, el cap de setmana del 15 de desembre, que enfrontarà la U.E. Rubí B amb el 25 de setembre a Can Rosés. Tres jornades després, ja al gener de 2020, el Veinti rebrà l'Olimpic Can Fatjó al Municipal del barri del 25 de setembre.