Sergi Marcos porta la seva exposició «Abstraccions atmosfèriques» a Madrid

«Flor II» és una de les obres de la col·lecció «Abstraccions atmosfèriques»
«Flor II» és una de les obres de la col·lecció «Abstraccions atmosfèriques» | Sergi Marcos
Redacció
16 de setembre del 2019
El pintor rubinenc Sergi Marcos exposarà una de les seves col·leccions, Abstraccions atmosfèriques, a Madrid. L'exposició, que s'inaugurarà aquest dijous, es podrà veure fins el proper 31 d'octubre a l'Hotel Eurostars.

La selecció d'obres de Marcos Abstraccions atmosfèriques forma part de tot un procés en la recerca d'una manera de fer en la qual la inspiració i la fluïdesa són els fils conductors, especialment donat per l'aproximació i la percepció de les coses petites i quotidianes.

L'observació de fenòmens com "el fred de l'hivern, la pluja a la cara, la calor de l'estiu, la fressa de les cigales", "i de mi mateix", indica Marcos al catàleg de l'exposició, "genera un estat de percepció i d'afinament dels sentits que faciliten el treball posterior".

El joc de l'exposició, explica també el pintor, és arribar a col·locar els quadres "de manera que puguin expressar-se. El color, el gest, els espais, els degradats de color, en definitiva tots els elements que circulen i dialoguen entre si, ho fan en un oceà d’arabescos que donen l’espai de silenci perquè hom pugui manifestar-se".