La companyia Fata Morgana estrena «Peces» al teatre municipal La Sala

Es tracta de set obres curtes escrites i dirigides per Pol Borrell Falcó

Imatge d'una de les set obres curtes que estrenarà Fata Morgana aquest cap de setmana
Imatge d'una de les set obres curtes que estrenarà Fata Morgana aquest cap de setmana | Fata Morgana
Redacció
16 de setembre del 2019
Aquest cap de setmana, la companyia de teatre de Rubí Fata Morgana estrenarà al teatre municipal La Sala el seu espectacle Peces, un conjunt de set obres curtes escrites i dirigides per Pol Borrell Falcó.

En aquestes set obres s'hi tracten temàtiques diverses: el sexe, la justícia, la història, l'amor... i des de diversos punts de vista dramàtics i còmics.

Les set històries tindran protagonistes i trames tan variades com una parella que no pot sortir a l'exterior per l'amenaça que representa, un home perillós que vol fer una confessió, un germà que es prepara per córrer una llarga distància, persones que es truquen per diverses raons (sexuals), un ancià que recorda un amor perdut i uns actors que representaran una història de rabiosa actualitat, terrible i cruel.

L’espectacle estarà representat per Carolina Blanco, Roger Buendia, Sandra Esteban, Míriam Lladó, Gerard Morcillo, Paula Solano i el mateix autor.

Les representacions de Peces seran el dissabte a les 21h i el diumenge a les 18.30h, i se seguirà el sistema de taquilla inversa.