Nova concentració per la llibertat dels presos polítics a les portes de la sentència

L'ANC i Òmnium avancen la celebració d'un gran acte per commemorar el referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre de 2017

Cada dia 16 la ciutadania es concentra per exigir la llibertat dels presos polítics
Cada dia 16 la ciutadania es concentra per exigir la llibertat dels presos polítics | Cedida
Redacció
17 de setembre del 2019
A pocs dies perquè es faci pública la sentència del judici del procés al Tribunal Suprem, un centenar de persones s'han tornat a concentrar aquest dilluns davant de l'ajuntament per reclamar un cop més la llibertat dels líders independentistes el dia que fa 23 mesos de l'empresonament dels "Jordis".

En aquesta ocasió, els convocants, la delegació local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i d'Òmnium Cultural, han recordat "la gran oblidada", l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell. L'ANC ha llegit la carta que ella mateixa va escriure al grup Dones per la República en l’acte Cap dona en l’oblit de la Universitat Catalana d'estiu, mentre que Òmnium ha llegit el manifest de la plataforma Tsunami Democràtic. 

Les dues entitats no dubten que la sentència serà condemnatòria i que seguiran avançant cap a la República. És per això que estan preparant diverses accions, entre d'elles un gran acte per commemorar la celebració del referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre de 2017.
 

L'ANC i Òmnium han tornar a convocar a la ciutadania a les portes de l'Ajuntament Foto: Cedida