Comencen les obres d'urbanització de l'accés a l'Institut Torrent dels Alous

Les obres provocaran afectacions de circulació de vianants entre el Vint-i-cinc de Setembre i l’escola i l’institut

El nou edifici de l’INS Torrent dels Alous es va estrenar el curs 2018-2019
El nou edifici de l’INS Torrent dels Alous es va estrenar el curs 2018-2019 | Ajuntament de Rubí
Redacció
17 de setembre del 2019
Actualitzat a les 15:46h
Les obres d’urbanització de l’accés a l’INS Torrent dels Alous, que s‘ubica entre la plaça Salvador Espriu i el passatge Marconi, ja estan en marxa. El projecte, inclòs al Pla d’inversions financerament sostenible, consisteix a ampliar l’actual vorera de què disposa l’institut tant al tram de la plaça com al pas existent fins a l’accés principal.

Actualment, la major part del passatge Marconi disposa de plataforma única, una actuació que es va dur a terme ara fa uns deu anys. L’ordenament previst en aquest projecte preveu donar continuïtat a aquella intervenció fins a l’accés a l’institut.

També s’instal·larà nou enllumenat i s’adequarà el clavegueram. A més, el projecte contempla la instal·lació de nou mobiliari urbà, com ara papereres, bancs i un aparcament per a bicicletes, així com la plantació de nou arbrat, com ara oms, acers, liquidàmbars i tipuanes, entre d’altres.

Es preveu que els treballs tinguin una durada aproximada de quatre mesos i provocaran afectacions de circulació de vianants. A partir del proper dilluns, 23 de setembre, i fins a la finalització de les obres quedarà tallada la circulació entre l’interior del barri del Vint-i-cinc de Setembre i l’escola i l’institut. La ciutadania haurà de donar la volta pel carrer Marconi o pel camp de futbol per accedir-hi.

Les obres, que executa l’empresa Obres i Serveis Roig S.A., tenen un import de 275.3912,42 euros.