El Cicle Gaudí torna a La Sala amb «Els dies que vindran»

La primer projecció d'aquest trimetre del circuit tindrà lloc divendres 20 de setembre a les 21 h

María Rodríguez i David Verdaguer protagonitzen la pel·lícula
María Rodríguez i David Verdaguer protagonitzen la pel·lícula | Cicle Gaudí
Redacció
17 de setembre del 2019
Aquest divendres 20 de setembre, a les 21 h, torna el Cicle Gaudí a La Sala després d'una llarga parada d'estiu amb el drama dirigit per Carlos Marqués-Marcet i protagonitzat per María Rodríguez i David Verdaguer. El film ha estat guardonat amb els premis a la Millor pel·lícula, Millor director i Millor actriu al Festival de Málaga. 

Després de 10.000 km i Tierra firme, Marqués-Marcet torna per abordar una realitat contemporània en les seves arestes més íntimes i privades. Els dies que vindran és el minuciós relat de l’embaràs de la Vir i el Lluís que al llarg de nou mesos han d’aprendre a ser tres quan ni tan sols havien tingut temps d’aprendre a ser dos. Durant aquests mesos, la vida d’aquesta parella barcelonina farà un gir enorme: viuran les seves pors i alegries, les seves expectatives i realitats, però també la manera en què aquest esdeveniment afecta la seva relació i la manera en què s’enfronten a la vida que tenen davant seu.

Sense tòpics ni sentimentalismes i utilitzant l’embaràs real de la parella d’actors, s’explora la dificultat de compartir amb l’altre l’experiència profundament transformadora d’aquest procés.

Durant aquest darrer trimestre de projeccions del Cicle Gaudí també es podrà veure La vida sense la Sara Amat, de Laura Jou, el 18 d'octubre, i Me llamo violeta, el documental dirigit per David Fernández de Castro i Marc Parramon que tracta el cas del rubinenc Alan Montoliu, el 15 de novembre.

Rubí és un dels municipis que acullen el Cicle Gaudí des dels seus inicis, el 2016. Aquest circuit estable de cinema permet que diverses poblacions puguin gaudir, una vegada al mes, de projeccions simultànies de produccions catalanes recents.