La Mercè 2019

FGC reforça el servei amb tres nits de servei ininterromput durant les Festes de la Mercè

La nit del Piromusical de la Mercè es reforça el servei amb dues circulacions amb sortida des de Pl. Espanya a les 22.55h i a les 23.07h

per RubiTV.cat , 18 de setembre de 2019 a les 13:00 |
FGC reforça el servei amb tres nits de servei ininterromput durant les Festes de la Mercè | Martí Juanola
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Amb motiu de les Festes de la Mercè de Barcelona, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforçarà el servei a les línies urbanes les nits de divendres 20, dissabte 21 i dilluns 23 de setembre.

A la línia Barcelona-Vallès, els trens de les línies L6 Sarrià, L7 Av. Tibidabo i L12 Reina Elisenda circularan durant tota la nit, oferint un servei de forma continuada amb un interval de pas d'un tren cada 20 minuts.


A la línia Llobregat-Anoia, FGC oferirà servei ininterromput amb un interval de pas de 20 minuts a la línia L8 Molí Nou Ciutat Cooperativa.

D'altra banda, la nit del dimarts 24 de setembre, coincidint amb la celebració del Piromusical de la Mercè, es reforçarà el servei amb dues circulacions de la línia L8 amb sortida de l'estació de Pl. Espanya a les 22.55 hores i les 23.07 hores.

El transport públic, l'opció més eficient per desplaçar-se durant la Mercè

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) recomana l'ús del transport públic per als desplaçaments fins als diferents actes que s'organitzen durant les Festes de la Mercè de Barcelona i evitar moure's en vehicle privat, que segurament es veurà afectat per desviaments i limitacions de recorregut.D'aquesta manera, el servei ininterromput d'FGC durant aquestes nits contribueix a la lluita contra el canvi climàtic i a la millora de la qualitat de l'aire, facilitant i posant a l'abast dels usuaris una oferta de transport públic eficient i responsable, que redueix l'impacte sobre el benestar de les persones, la qualitat de l'entorn urbà i el medi ambient.

L'ús del transport públic és un eina eficaç per impulsar la mobilitat sostenible i apostar per uns desplaçaments més eficients, segurs, tranquils i saludables, amb un consum d'energia i un nivell d'emissions per persona molt més reduït.

 

Participació