Els Castellers de Rubí actuen aquest dissabte a Les Roquetes

Els de la camisa grisa conviden els rubinencs, la Colla Jove Xiquets de Vilafranca i els Castellers de Mallorca a celebrar el seu 8è aniversari

Redacció
18 de setembre del 2019
Els Castellers de Rubí tornaran la visita que van fer els Castellers de Les Roquetes a la ciutat per la Diada de Sant Roc, el passat 8 de setembre, en motiu de la celebració del 8è aniversari de la colla de Sant Pere de Ribes. També els acompanyaran a plaça la Colla Jove de Vilafranca i els Castellers de Mallorca.

Els de Rubí vénen d'una bona Diada de Sant Roc en què van aconseguir descarregar un 3 de 6 i un 3 de 6 amb l'agulla, malgrat que se'ls va resistir el 2 de 6 i en van haver de desmuntar dos intents.

Els Castellers de Les Roquetes, per la seva banda, van descarregar el 3 de 6 després d'haver-ne de desmuntar un intent, i també van desmuntar un intent de 2 de 6.

La Colla Jove Xiquets de Vilafranca va actuar la setmana passada a la Festa Major de Sant Adrià del Besòs, en què també van realitzar castells de sis: un 3 i un 4 descarregats, i un intent desmuntat de 2. Per acabar, van alçar un pilar de 5.

I pel què fa als Castellers de Mallorca, la seva darrera actuació va ser també diumenge passat a Bunyola, per la Setmana de Sant Mateu, en que van oferir tot un recital casteller descarregant un 3 de 6, un 4 de 6, un 3 de 6 amb l'agulla, dos pilars de 4 i dos pilars de 4 aixecats per sota.

La Diada començarà a les 19h a la plaça Llobregat de Les Roquetes del Garraf.