Joel Joan, Anna Sahun i David Guapo son algunes de les cares de la nova temporada de La Sala

La programació estable d'aquesta temporada compta amb un total de 14 espectacles per a tots els públics

«Escape room» arriba a Rubí
«Escape room» arriba a Rubí | Promocional
Redacció
18 de setembre del 2019
Actualitzat a les 17:04h
El proper 28 de setembre arrenca la nova temporada estable del Teatre Municipal La Sala amb un total de 14 espectacles per a tots els públics: infants, joves, gent gran, amants del teatre clàssic, aficionats a la música i a la dansa... A banda de la presència de grans noms de l’escena nacional, com Laia Marull, Anna Sahun, Joel Joan, Àgata Roca o David Guapo, l’oferta cultural de l’equipament segueix fidel a alguns dels eixos principals, com ara la presència d’artistes rubinencs i els espectacles familiars de La Xarxa.

Aquesta primera part de la temporada, que finalitzarà al gener de 2020, inclou deu espectacles de teatre, dos de música, un de dansa i un altre d’humor.

El muntatge que obrirà la temporada el 28 de setembre serà La tendresa, una coproducció de T de Teatre i Dagoll Dagom guardonada amb el Premi Max 2019 al millor espectacle teatral. Un mes mes tard, el 27 d'octubre, serà una altra obra multipremiada amb quatre premis Butaca la que passarà per l'equipament rubinenc: AKA, Also Know asde la companyia Sala Flyhard  i interpretada per Albert Salazar.

Com en anys anteriors, també desfilaran per La Sala noms importants del teatre nacional. Un d’ells és el de Laia Marull, que protagonitzarà Mariana Pineda, de Federico García Lorca el dia 1 de desembre. També Joel Joan trepitjarà la ciutat per partida doble: com a director de Nenes i nens, una obra protagonitzada per un altre nom destacat, Anna Sahun, el 5 d’octubre, i com a actor a Escape room, juntament amb Àgata Roca, el 16 de novembre.

L’humor tampoc faltarà en aquesta nova temporada gràcies al monologuista David Guapo, que interpretarà el 2 de novembre #quenonosfrunjanlafiesta2.

En aquesta temporada, seguint la tradició, els i les rubinenques tornaran a comptar amb l’espectacle Poemes de Nadal, organitzat per Òmnium Cultural, el 21 de desembre. A més, el 26 de gener podran gaudir de l’espectacle poètico-musical 24 te quieros para un amor, amb l’escriptor rubinenc Javier Gil i els músics Pemi Rovirosa, Jofre Bardagí i Irene Sansalvadó.

D'altra banda també cal destacar els espectacles familiars que organitza La Xarxa. El primer serà el 6 d'octubre amb El monstre de colors, l’adaptació teatral del famós llibre d’Anna Llenas que ajuda els més petits a connectar amb les seves emocions, i el 17 de novembre tindrà lloc l'obre L'aventura d'avorrir-se. Tampoc hi faltarà La Marató de contes, el 15 de dsembre. Al gener hi haurà un quart muntatge infantil, encara pendent de confirmar.

Completen la programació el Ballet de Moscú, que tornarà a La Sala el 24 de novembre per interpretar El llac dels cignes, de Txaikovski; i el Festival de valsos i danses de l’Orquestra Simfònica del Vallès, que després d’un parell d’anys de programar-se en altres dates, en aquesta ocasió tornarà a tenir lloc el 30 de desembre.

Les entrades, algunes de les quals ja són a la venda, es podran adquirir a les taquilles de La Sala (dijous i divendres a la tarda) i al web de Ticketea.