La jornada Rubindústria se celebra aquest dijous

La sessió formativa de l’Oficina de Serveis a l’Empresa tracte els reptes de la indústria 4.0

Un dels polígons d'activitat econòmica de la ciutat
Un dels polígons d'activitat econòmica de la ciutat | Ajuntament de Rubí
Redacció
04 de novembre del 2019
L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) ofereix un conjunt de sessions formatives durant el darrer quadrimestre de l'any adreçades a empreses i persones emprenedores en les quals es treballen principalment eines i instruments que facilitin l’ús de la tecnologia en la gestió empresarial, el màrqueting i les vendes. El calendari formatiu destaca per dues grans jornades de l’Escola d'Emprenedoria: el Rubiemprèn (que ja es va celebrar durant el mes passat) i el Rubindústria, que tindrà lloc el pròxim dijous, 7 de novembre.

La jornada reflexionarà sobre la importància de les dades com a eina estratègica per a la indústria 4.0. En el marc d’aquesta quarta edició del Rubindústria es vol posar de manifest la importància d’obtenir, estructurar i analitzar les dades que generen les mateixes empreses i el seu entorn, així com les potencialitats del sistema Open Data.

La sessió es vertebrarà al voltant de cinc ponències. Xavier Valverde, CEO de Maitai Media Factory, parlarà de la situació actual de la digitalització i tractament de les dades; Marc Cortés, Artificial Intelligence Commissioner de Leitat, oferirà una ponència sobre la intel·ligència artificial i la transformació digital; Lourdes Muñoz, presidenta d’Iniciativa Barcelona Open Data, farà una exposició sobre l’ús de les dades obertes a la indústria; Laia Martín, Business Intelligence Manager d’Eurofragance i Javier Conthe, Business Analyst d’Eurofragance explicaran el tractament de les dades a la seva empresa i finalment, Carles Miranda, coordinador d’Indústria 4.0 d’ACCIÓ Generalitat de Catalunya, tancarà la sessió explicant els mecanismes públics de suport a les empreses en la seva transformació cap a la Indústria 4.0.

A més, el calendari formatiu fins a finals d’any inclou les següents sessions:​

- El teu web amb Wordpress - 5, 12, 19 i 26 de novembre i 3 de desembre
- Com implementar un màrqueting d’influencers - 22 i 29 de novembre
- Emprendre, de la idea a l’empresa – 27 de novembre
- Emprendre, de la idea a l’empresa – 11 de desembre
- Tancament fiscal 2019 - 12 de desembre

Totes les accions són gratuïtes i tenen lloc al fòrum de la Masia de Can Serra en horari de matí. Les inscripcions es poden fer a través del web de Rubiempresa, on també es poden consultar els continguts concrets de cadascuna de les formacions.