Lildami guanya el Premi Cerverí a la millor lletra en català de l'any amb «Sempre és estiu»

La cançó, que compta amb la participació del rubinenc Mr.Chen, parla de "la felicitat quan tot és bonic"

Lildami, Sr. Chen i Emotional G.
Lildami, Sr. Chen i Emotional G. | TV3
Redacció
23 de setembre del 2019
Actualitzat a les 12:13h
Sempre és estiu, del darrer àlbum del grup de música urbana Lildami, Flors mentre visqui, s'ha endut el 25è premi Cerverí a la millor lletra de la cançó.

Segons els autors, el tema parla de "la felicitat quan tot és bonic". I és que la seva música, tal com expliquen, "es basa en l'al·legoria de les coses i els petits detalls que ens fan feliços", tot i que es presentin "amb una estètica dura".

La banda també ha aprofitat per recordar que els gèneres de rap i trap s'han convertit en "la manera de fer arribar la poesia als joves", i en aquest sentit Lildami creu haver "recuperat l'essència de la literatura costumista" i actualitzar-la per als nous públics.

El premi Cerverí a la millor lletra de cançó està organitzat per la Fundació Prudenci Bertrana i Catalunya Ràdio i en les últimes edicions també hi col·laboren el portal Vilaweb i la revista Enderrock.

Un any d'èxits per a la banda

L'any 2019 ha estat un any esplèndid per Lildami, Sr. Chen i Emotional Goku. El mes de març van ser guardonats amb el premi a Millor disc de hip-hop i músiques urbanes per la revista Enderrock.

A l'estiu, la seva cançó Anorac va ser escollida per ser la Cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio.