Prop de 500 persones participen en la Bicicletada Popular del Mercat Municipal

L'activitat s’ha celebrat aquest diumenge en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat

Ciclistes de totes les edats han recorregut la ciutat aquest diumenge
Ciclistes de totes les edats han recorregut la ciutat aquest diumenge | Localpres
Redacció
23 de setembre del 2019
Actualitzat el 24 de setembre a les 10:43h


La 21a edició de la Bicicletada Popular, que organitza el Mercat Municipal de Rubí, ha tancat aquest diumenge la Setmana Europea de la Mobilitat a la ciutat. Tot i que la previsió inicial de pluja va reduir el nombre de persones inscrites, finalment l'activitat ha sumat prop de 500 persones entre infants i adults.

La celebració ha estat molt ben valorada per l’Associació d’Adjudicataris del Mercat de Rubí. La presidenta de l’entitat, Beli Romero, s'ha mostrat molt satisfeta per la participació i ha assegurat que "el més important és que la gent s’ho passi molt bé, que conegui els nostres productes i que fem família”.

Com en edicions anteriors, les persones participants han pogut triar entre dues rutes de diferent dificultat, dissenyades per fer accessible l’activitat a gent de totes les edats i condicions físiques. La passejada s’ha iniciat al Mercat Municipal i ha recorregut diversos carrers de la ciutat, encapçalada pels bombers de la companyia La Tal. L’arribada s’ha fet a la plaça del Mercat, on els i les ciclistes han recuperat forces amb entrepans de botifarra i han pogut participar en el sorteig de diferents productes oferts pels paradistes.