El sol s'acabarà obrint pas entre els núvols

Descens de les temperatures

El sol acabarà lluint
El sol acabarà lluint | Carme Molist
NacióDigital
25 de setembre del 2019
Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dimecres hi haurà cel serè o poc ennuvolat pel pas d'algunes bandes de núvols alts. Independentment, durant el matí hi haurà intervals de núvols al sector central del litoral i el prelitoral i a la resta del quadrant nord-est, mentre que a partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu i a l'interior del quadrant nord-est i a la resta del prelitoral que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat.

Durant el matí no es descarta algun ruixat aïllat entre el nord de la Costa Daurada i el sud de la Costa Central. A partir del migdia és probable algun ruixat al Pirineu, a l'interior del quadrant nord-est i a la resta del prelitoral. A banda, al final de la jornada no es descarta algun ruixat aïllat al litoral central. Les precipitacions seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats minses o localment poc abundants.

La temperatura mínima es mantindrà sense canvis significatius, i oscil·larà entre 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 9 i 14 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 16 i 21 ºC al litoral central i sud i entre 11 i 16 ºC a la resta. Per la seva banda, la màxima baixarà moderadament arreu, i se situarà entre 17 i 22 ºC al Pirineu i entre 23 i 28 ºC a la resta, si bé serà localment més alta a l'interior de la vall de l'Ebre.