Darrers dies per participar en l'enquesta de Cecot Rubí sobre els polígons industrials

Es pot respondre a través d'un formulari online fins el proper dia 30 de setembre

Un dels polígons industrials de Rubí
Un dels polígons industrials de Rubí | Localpres
Redacció
25 de setembre del 2019
La patronal Cecot Rubí ha iniciat una enquesta online en què demana a totes les persones que treballin en algun dels polígons industrials de la ciutat que valorin un seguit de necessitats d'inversió, manteniment o canvis en la normativa urbanística (POUM) per tal de millorar els Polígons d'Activitat Econòmica (PAE) de Rubí.

La primera part de l'enquesta demana una valoració del 0 al 9, segons importància, sobre necessitats de manteniment bàsiques: pavimentació de calçades i voreres, il·luminació, clavegueram, enjardinament, creació d'aparcament, retolació i senyalètica, neteja, recollida d'escombraries...

En la segona part es demana sobre el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), el Text Refós del qual està actualment en tràmit.

Cecot-Rubí demanana en l'enquesta que es valorin certs aspectes que depenen de canvis de normativa en aquest planejament, com la possibilitat d'augmentar la superfície construïda en planta baixa i en alçada, l'edificació en parcel·les més petites, poder donar d'alta més d'una activitat en una sola parcel·la o nau, o la regularització de metres quadrats edificats no conformes amb el planejament actual.

Recordem que el Text Refós del POUM s'havia de dur a votació el mes de desembre de 2018, però el Govern va retirar el punt de l'ordre del dia en el mateix ple. Un cop constituït el nou consistori, un dels compromisos del Govern municipal amb En Comú Podem per aprovar el cartipàs va ser, precisament, el desistiment del POUM.

L'enquesta està promoguda per Cecot-Rubí, i es podrà respondre fins el proper dia 30 de setembre. Per participar-hi, es pot fer en aquest enllaç.