S'obre el període d'exposició del cens electoral del 10-N

A partir d'avui la ciutadania pot consultar la seva informació censal de cara a les eleccions al Congrés dels Diputats del 10 de novembre

Sobres i paperetes de les passades eleccions
Sobres i paperetes de les passades eleccions | Adrià Costa
Redacció
30 de setembre del 2019
55.055 rubinencs i rubinenques estan cridats a les urnes per votar als comicis generals del 10 de novembre, que permetran renovar els 350 escons del Congrés dels Diputats i els 208 d’elecció directa del Senat. Així doncs, tota la ciutadania pot consultar, a partir d'avui, dilluns 30 de setembre, la seva informació al cens electoral i demanar algun canvi si és el cas. L’exposició de les llistes s’allargarà fins al 7 d’octubre.

La consulta de les dades es podrà fer de manera informàtica i assistida a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre de dilluns a dijous de 8.30 a 14 h i de 16 a 18.30 h i divendres de 8.30 a 14 h. El 21 d’octubre, es convocarà el ple extraordinari per designar a través d'un sorteig les persones que conformaran les meses electorals.

La correcta inscripció al cens també es podrà comprovar a través de l'apartat d'eleccions del web municipal. En cas de detectar algun error a la informació de l'Oficina del Cens Electoral, cal comunicar-ho a la mateixa OAC.

Els col·legis electorals seran els mateixos que a les eleccions del 28 d’abril.​​