L’artista rubinenca Anna Tamayo dona cinc pintures a la ciutat

Les obres pictòriques pertanyents a la col·lecció "La memòria de les flors extraviades" passen a formar part del fons del Museu Municipal Castell

L'artista ha fet l'entrega de les obres al seu taller de pintura
L'artista ha fet l'entrega de les obres al seu taller de pintura | Localpres
Redacció
30 de setembre del 2019
L’artista rubinenca Anna Tamayo Ymbert ha donat a l’Ajuntament de Rubí cinc obres pictòriques pertanyents a la col·lecció La memòria de les flors extraviades. El lliurament es va formalitzar el passat divendres amb la signatura de l’acord de donació per part de l’autora i de l’alcaldessa de la ciutat, Ana María Martínez Martínez, que ha acudit al taller de la pintora.

Les obres seleccionades seran inventariades i conservades pel Museu Municipal Castell (MMUC), que també s’encarregarà de posar-les a disposició de les persones investigadores i del públic en general per a la seva divulgació.

Les cinc pintures lliurades a la ciutat s’han pogut veure a El Celler aquest mateix any dins l’exposició La memòria de les flors extraviades. La mostra reunia una quarantena de quadres de mig i gran format, treballats amb tècnica mixta, on l’artista rubinenca reflecteix la seva recerca artística al voltant del concepte de bellesa efímera. En aquestes obres, Tamayo Ymbert reinterpreta l’estètica clàssica de les flors, estretament lligada al gènere de la natura morta, per abordar-la des del seu propi estil.

A l’octubre, La memòria de les flors extraviades iniciarà una itinerància per les localitats de Santander, León i Ponferrada.