SORTEIG «Terra cremada», el còmic distòpic sobre una Catalunya ocupada

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, 5 exemplars d'aquesta història gràfica que dibuixa una Catalunya convertida en un camp de concentració controlat per la caverna espanyola

«Terra cremada» un comic de Pau Pèrrim
«Terra cremada» un comic de Pau Pèrrim | Adrià Costa
NacióDigital
30 de setembre del 2019
Distopia, el contrari d'utopia, és una projecció negativa de la realitat que ens situa en una societat opressiva i totalitària. Aquest és el punt de partida de Terra Cremada, el còmic que retrata una Catalunya convertida en un camp de concentració, que ha perdut el seu nom propi per passar a ser anomenada "Nordestepeninsular" i s'ha vist sotmesa a un "Plan de Integración Territorial" que ha prohibit fins i tot els Castells.  Aquesta història gràfica és obra de Pau Pèrrim, amb pròleg de Jair Domínguez i fet amb la col·laboració de la Fundació Reeixida, que va endegar una campanya de recollida de fons per poder editar-la en paper. 

NacióDigital sorteja 5 exemplars del còmic Terra cremada, de Pau Pèrrim i Fundació Reeixida, entre els seus subscriptors. El sorteig es farà divendres 4 d'octubre i t'hi pots apuntar aquí:

 

«Terra cremada» un comic de Pau Pèrrim Foto: Adrià Costa


Bases del sorteig:

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital

- El termini per participar es tancarà el divendres, 4 d'octubre, a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per correu electrònic amb els guanyadors, que hauran de respondre confirmant l'acceptació del premi en el termini màxim de 7 dies. Si no es rep resposta s'adjudicarà l'exemplar al següent de la llista. 

- Els guanyadors podran recollir el seu premi en el termini màxim d'un mes a partir de la data del sorteig, a la seu de NacióDigital a Barcelona, ubicada la Rambla Catalunya, 15, 3r 2a, de dilluns a divendres (no festius) de 10:00 a 20:00.En cas que no es puguin desplaçar podran sol·licitar que se'ls enviï per correu ordinari.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la comunitat de subscriptors mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.