L'Ajuntament estudia recuperar la gestió directa de l'aparcament del Duet Sports

Les instal·lacions es troben tancades des d'avui, tal com s'havia anunciat a l'agost

Redacció
30 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:44h
L'aparcament del Centre Esportiu Municipal 25 de setembre - Duet Sports romandrà tancat des d'avui. El passat mes d'agost va transcendir que l'empresa havia entrat en concurs de creditors, i l'Ajuntament va assegurar que estava treballant per trobar una solució i poder mantenir aquest aparcament.

Aquest mes de setembre, per mandat judicial, s'ha donat inici al procés de liquidació de l'empresa PAR-MER, que tenia una concessió de domini públic d'ús privatiu, és a dir que es tracta d'una activitat privada que es desenvolupa en terrens de titularitat municipal.

Amb la nova situació, l'Ajuntament està estudiant la possibilitat de posar fi a la concessió d'ús privatiu i recuperar la gestió directa de l'aparcament, tal com ha informat a través d'un comunicat als mitjans.

Aquest aparcament disposa de 195 places i 22 trasters, una part de lloguer i una part de rotació, i prop d'una setantena d'usuaris tenien la seva plaça en règim de lloguer. Segons ha explicat l'Ajuntament, s'ha informat a totes les persones usuàries de la situació del servei per via telefònica.