David Casado i Óscar Calello guanyen el 1r premi del Rubí Skate Open

24 joves patinadors i patinadores van participar en la 7a edició d'aquesta cita juvenil a la ciutat

Un dels competidors del Rubí Skate Open
Un dels competidors del Rubí Skate Open | Localpres
Redacció
01 d'octubre del 2019
24 joves patinadors i patinadores van participar el passat dissabte a la 7a edició del Rubí Skate Open organitzat per l’Ajuntament de Rubí amb la col·laboració de les entitats La Skateboarding Rubí, Valles Krew i La Sonik.

Els premiats a la categoria d’adults han estat David Casado (1r premi), Akraf (2n premi) i Joan Guinart (3r premi). A la categoria de menors de 18 anys, els guanyadors han estat Óscar Calello (1r premi), Vadó Valls (2n premi) i Joan Lloret (3r premi). Els premis consistien en material i roba d’skate gentilesa de Slidershop.

La competició, que va tenir lloc a la pista de Can Sant Joan, va incorporar com a novetat una batalla de galls i gallines que impulsada per Rubí Jove als barris.

La 7a edició del Rubí Skate Open és una cita plenament consolidada en l’agenda juvenil de la ciutat que es viu cada any com una jornada festiva. A més de la competició, els i les assistents també han gaudit de música en directe a càrrec de La Sonik durant el matí, DjPin a primera hora de la tarda i Petardj’s al vespre.

Durant la tarda, moment de màxima afluència per la celebració de les finals, s’hi han donat cita al voltant de 200 persones.