L’equip absolut masculí de waterpolo assoleix la 2a posició de la Copa Catalunya Absoluta

Els equips del Club Natació Rubí es preparen per iniciar la nova temporada competint en les lligues nacionals

L'equip de triatló del CN Rubí està dispuntant les úlitmes proves de la temporada
L'equip de triatló del CN Rubí està dispuntant les úlitmes proves de la temporada | CN Rubí
Redacció
02 d'octubre del 2019
L’equip absolut masculí de waterpolo del CN Rubí ja ha donat el tret de sortida a la nova temporada 2019-2020 amb bons resultats. La setmana passada va disputar la Copa Catalunya Absoluta. Els nois del Dani Gomez es van imposar al CN Poble Nou i al CN Montjuïc, arribant així a competir en la gran final. Els rubinencs, finalment, van assolir la segona posició perdent contra el CN Molins de Rei.

Aquest dissabte els dos equips absoluts inicien la competició nacional, enfrontant-se al CN Sant Feliu a Can Rosés. 

Últims Aquatlons de la temporada

L’equip de triatló del CN Rubí està disputant les últimes proves d’aquatlons i triatlons de la temporada. La setmana passada quatre components de l’equip van competir al VI Aquatló de Sitges: Andrea Celada, JJ Sanchez, Francesc Ridaura i Nico Fricou. També van competir al Halft Costa Brava en F Garrocho, T Venteo, X Rodriguez , R Hierro. 

Aquest cap de setmana el club també disputarà l’Aquatló de Platja d’Aro amb l’Andrea, el Francesc, l’Edu i el Nico, amb la intenció de sumar punts per a la classificació final, i el pròxim 12 d'octubre en Fernando Garrocho competirà en el Campionat del món "IRONMAN" a Kona, Hawaii.