La plaça Josep Tarradellas renovarà la imatge en la 3a edició del Full Colors

La mostra de grafiti i art urbà, que tindrà lloc els dies 12 i 13 d’octubre, porta a Rubí 35 artistes d’arreu del món

Representants de les entitats col·laboradores a la plaça de Josep Tarradellas
Representants de les entitats col·laboradores a la plaça de Josep Tarradellas | Localpres
Redacció
02 d'octubre del 2019
Els dies 12 i 13 d'octubre tindrà lloc la 3a edició de la mostra de grafiti i art urbà Full Colors. Durant tot el cap de setmana, la plaça de Josep Tarradelles s'omplirà d'artistes que pintaran per seccions un nou mural de temàtica lliure als murs d’aquest espai públic. Concretament, enguany aplegarà 35 grafiters i grafiteres, onze dels quals són de Rubí, i alguns provenen d’Itàlia, Anglaterra i Alemanya. Les creacions es faran de nou sobre les anteriors per coherència amb el caràcter temporal d’aquesta disciplina.

El Full Colors, que el promou l’entitat rubinenca Petados Crew, s’emmarca en el projecte Street Art, impulsat conjuntament pels serveis de Joventut i Cultura. L'objectiu d'aquesta iniciativa és canviar el color de Rubí a través d’intervencions artístiques urbanes de qualitat, facilitant als artistes una xarxa de parets de titularitat municipal i/o privada on desenvolupar les obres. 

Repintar els murs és l’activitat central del festival i tindrà lloc de 10 a 21 h  dissabte 12 i de 10 a 20 h diumenge 13. A més, hi haurà activitats paral·leles al voltant de la cultura urbana; Dissabte hi haurà propostes infantils d’art al carrer, de 12 a 14 h i de 17 a 19 h, un vermut musical a càrrec de La Sonik, una batalla de galls i gallines a les 17.30 h i música per acabar la jornada amb Cosmic Lala and the planets i DJ Azogue-Godac, a partir de les 19 h. Diumenge les activitats per a nens i nenes tindran lloc d’11 a 14 h, el vermut comptarà amb la música de DJ Rude lerdo i, com a novetat, s’incorpora al programa un Game of Skate, una petita competició d’skate organitzada per La Skateboarding Rubí, a les 16.30 h.