Quines són les activitats d'aquest cap de setmana a Rubí?

Diverses activitats per a tots els públics a la nostra ciutat

Les activitats pel cap de setmana del 4 al 6 d'octubre
Les activitats pel cap de setmana del 4 al 6 d'octubre | RubiTV.cat
Redacció
04 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 14:42h
Divendres 4 d'octubre

Al Museu Municipal Castell, a les 19.30h hi haurà la conferència inaugural del festival de fotografia La Nuu, a càrrec del fotògraf rubinenc Carles Mercader, a més d'un recital poètic a càrrec de Miriam Reyes.

L'Ateneu Municipal serà, a les 20h, l'escenari de la interpretació de La Casa de Bernarda Alba a càrrec de la companyia de dansa 8 Temps, una versió amb diverses reminiscències contemporànies, on es presenta davant l'espectador un món de personatges femenins amargats i submisos.

Dissabte 5 d'octubre

Al llarg de tot el dia se celebrarà el Fora Estocs, inicialment previst pel dia 21 de setembre, però que es va suspendre a causa de la previsió de pluges intenses.

Des de les 9h del matí, les pistes de petanca de Cova Solera acolliran el Campionat de Catalunya de petanca per seleccions. Hi participaran 16 tripletes de categoria masculina i 8 de femenina i juvenil procedents de les 4 delegacions provincials; entre les quals n'hi haurà tres del club rubinenc UP Las Torres - Rubí. El campionat durarà de 9h a 13.30h i de 16h a 20h aproximadament.

Com cada dissabte, entre les 10.30h i les 14h trobareu La Trocalleria a la plaça Doctor Pearson.

També a les 10.30h i fins les 13.30h, a la plaça de l'Antiga Estació hi haurà un taller fotogràfic familiar, inclòs en la programació d'activitats de La Nuu. A les 11.30h, des de la mateixa plaça, arrencarà la primera de les visites guiades pel Festival (les següents seran els dissabtes 12, 19 i 26 d'octubre).

A les 11h, l'auditori de la biblioteca Mestre Martí Tauler acollirà un taller titulat Art, cos i geometria, a càrrec de Catàrtic. Es tracta d'una activitat adreçada a infants d'entre 6 i 11 anys, i que aproparà l'art espirogràfic humà, és a dir, l'art de crear dibuixos de formes geomètriques a partir del moviment del nostre propi cos.

Ja a la tarda, a partir de les 17h, vetllada de boxa benèfica contra l'alzheimer, al Club de Boxa de Rubí (c/ Sardana, 22).

A les 19h, tret de sortida a la celebració de les Festes del Pilar, amb la imposició de les bandes a les reines i la inauguració de l'exposició d'Isabel Gallart a l'auditori del Museu Vallhonrat.

A les 20.30h es donarà la sortida de la 12a Caminada Nocturna de Rubí, que comptarà amb 1.200 participants, i que reivindicarà l'espai natural que ocupa actualment el camp de golf de Can Sant Joan.

Finalment, a les 21h a La Sala, Anna Sahun protagonitzarà l'obra Nens i nenes, dirigida per Joel Joan. Una història sobre una dona emprenedora, valenta i que no acota el cap davant les adversitats, però que descobreix que està casada amb l'home equivocat.

També a les 21h hi haurà el primer passi de l'obra Uomo e Galantuomo, del Grup Gatzara del Casal Popular de Rubí.

Diumenge 6 d'octubre

A partir de les 11h, i després de la missa a l'església de Sant Pere, la Romeria de la Virgen de la Luna recorrerà els carrers de Rubí fins al parc de Ca n'Oriol, acompanyada de la Banda de Rubí.

A les 12h s'inicia el cicle de tallers al Museu Municipal Castell de Rubí, amb un taller de sabó enfeltrat. És un taller adreçat a infants d'entre 3 i 12 anys, i és gratuït, però les places són limitades i per això es recomana assistir-hi puntualment.

També a les 12h, al Teatre Municipal La Sala, la companyia Tutatis representarà l'adaptació d'El monstre de colors, dins de la temporada estable de representacions de teatre familiar; un espectacle de titelles, música i colors per fer viatjar als més menuts. El preu és de 6€ per als no socis de La Xarxa, l'organitzador de l'esdeveniment, i 5€ per als socis.

A la tarda, a les 18.30h, segona funció del grup Gatzara al Casal Popular de Rubí, amb l'obra de teatre Uomo e Galantuomo.