El C.E. Horitzó inicia la temporada i la Lliga Catalana amb una de freda i una de calenta

La primera jornada de la Lliga Catalana de bàsquet adaptat ha consistit en partits de valoració per enquadrar els equips en els seus respectius grups

L'equip B del C.E.Horitzó va guanyar la primera jornada de la Lliga Catalana
L'equip B del C.E.Horitzó va guanyar la primera jornada de la Lliga Catalana | C.E.Horitzó
Redacció
02 d'octubre del 2019
Aquest cap de setmana, com cada principi de temporada, es va celebrar la primera jornada de la Lliga Catalana de bàsquet adaptat, consistent en partits de valoració per enquadrar els equips en els seus respectius grups. Els conjunts del Club Esportiu Horitzó van iniciar-la amb una de freda i una de calenta.

D'una banda, l'equip B del club rubinenc va guanyar de formar clara el PRODIS B per 22 a 8. El conjunt dirigit per Esther Ramos es va mostrar molt superior al seu rival, sobretot en el primer quart en què va fer un parcial favorable de 12 a 2. L'equip que es va endur la victòria està format per Yerai Asensio, Fidel Peña, Albert Almirall, Cristobal Galan, Daniel Latre, Raquel Galan, Enric Largo, Alex Fortea i Sergi Andreu.

L'equip A, en canvi, es va caure derrotat per 14 a 21 davant el Fedamar Valldemía B en un partit molt igualat fins al darrer quart, en el que els vallesans van encaixar un parcial de 4 a 12 que va decantar el match. Els jugadors del conjunt de Sara Zabalgo són José Roldán, Joan Lupión, Toni Torres, Pablo Plaza, Julen Vergara, Efrain Escalona, Helena Corbella i Isaac Martínez.

El proper dissabte, 5 d’octubre, començarà la temporada oficial amb els equips ja enquadrats en els diferents grups.