ERC reclama a l'Ajuntament que incrementi les mesures de seguretat i salut de les obres del 25 de Setembre

Les obres s'estan duent a terme al costat de l'escola 25 de Setembre i la formació considera que suposen un risc per als infants i la comunitat educativa

La grua de les obres que afecta l'escola 25 de setembre
La grua de les obres que afecta l'escola 25 de setembre | Cedida
Redacció
03 d'octubre del 2019
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha emès un comunicat en el qual expressa la seva preocupació en relació amb les obres que s'estan realitzant al costat de l'escola 25 de Setembre. 

La formació ha explicat que sobre el pati de l'escola hi ha una grua de grans dimensions que "malgrat que la distància reglamentària de 5 metres es compleix, crear una enorme inseguretat a les famílies, alumnes i docents". A més, també ha assegurat que "aquesta obra provoca que durant algunes estones els alumnes no puguin sortir al pati a causa de la pols i el soroll". 

Davant d'això, ERC ha recordat que "l'educació i els infants han de ser una prioritat" i que aquest fet "suposa un risc i afecta la comunitat educativa de l'escola". Així doncs, sol·licita a l'Ajuntament de Rubí que incrementi les mesures contemplades en l'estudi aprovat, ja que si afecta tercers, "l'Ajuntament pot demanar que s'incorporin les mesures que calguin per a l'interès públic i la seguretat". 

El grup municipal ha afirmat que s'ha posat en contacte amb l'Ajuntament de Rubí, els Serveis Territorials i el departament d'Ensenyament per conèixer la possibilitat de trobar una solució que garanteixi la seguretat i permeti realitzar l'activitat de l'escola amb normalitat. 
 

Les grans dimensions de la grua procupa a les famílies dels infants de l'escola Foto: Cedida