S'ajorna l'acte de la Setmana de la Gent Gran d'aquest dissabte

L'Ajuntament ha decidit suspendre'l per les previsions de pluja

Membres del Consell Consultiu de la Gent Gran de Rubí
Membres del Consell Consultiu de la Gent Gran de Rubí | Carla Serra
Redacció
04 d'octubre del 2019
El segon acte previst per la celebració de la Setmana de la Gent Gran, que s'ampliarà amb activitats al llarg de tot el trimestre, no es podrà fer finalment aquest dissabte.

Davant la previsió de pluges, l'Ajuntament ha decidit suspendre'l i traslladar-lo al proper 19 d'octubre. Els actes programats - l'actuació de la Tuna, la paella popular i el ball amb l'Orquestra Solimar - es mantindran, però canviarà la ubicació, ja que serà a la rambla del Ferrocarril.

Sota el títol Gaudeix la vida en gran!, la programació compta amb tallers de country o de moviment conscient i relaxació; visites culturals al Liceu, la catedral de Barcelona i la Sagrada Família; sortides de coneixement cultural per Rubí; activitats d’expressió, creativitat i cultura digital; tallers d’estimulació cognitiva, art creatiu i fotografia amb el telèfon mòbil; i cursos de les temàtiques més diversos.

Els actes van arrencar el passat 26 de setembre amb la conferència inaugural de l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí, i continuaran el dia 11 amb la representació de ¡Gallego!, a càrrec de Tiamat Teatre, a La Sala.

El 25 d'octubre tindrà lloc el 8è Congrés Nacional de la Gent Gran, que comptarà amb la participació del president del Consell Consultiu de la Gent Gran de Rubí, Miquel Raso, i d'un membre de l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí.