Així sona «Moneda de tres cares», el nou disc d'Empty Cage

El treball del grup rubinenc ja es pot escoltar a les principals plataformes de música i promet no deixar a ningú indiferent

Els membres del grup rubinenc Empty Cage
Els membres del grup rubinenc Empty Cage | Empty Cage
Redacció
07 d'octubre del 2019
Després d'anys de silenci, ja tornen a ser aquí. Empty Cage ha presentat el seu segon disc, Moneda de tres cares, que ja es pot escoltar a les principals plataformes de música i a totes les botigues.

El grup de rock format pels rubinencs Sergi Estella (veu i guitarra) i Gerard Tort (bateria) va néixer l'any 2011. Un any més tard, el 2012, van guanyar el concurs de maquetes Sona 9 de Catalunya Ràdio i Enderrock, i a finals de 2013 el grup va publicar el seu primer disc Tal com raja, enregistrat als Estudis Music Lan amb la producció de Xarim Aresté.

Sis anys després ha arribat Moneda de tres cares, un projecte que promet no deixar ningú indiferent gravat a l'estudi Ultramarinos Costa Brava, produït per Santi Garcia i format per deu temes de blues i rock amb lletres de temàtiques clarobscures.

Acompanyant el nou disc, Empty Cage ja ha tret a la llum el nou videoclip de la cançó Últim Batec, publicat per la revista Enderrock el passat dijous. El videoclip és una obra de la productora audiovisual rubinenca La Lombarda que vol ser un homenatge al film Reservoir Dogs i que mostra com el grup rubinenc continua evolucionant i experimentant amb nous tipus de música. Aquí podeu veure'n el videoclip: