L'AUP presenta la llista per a les eleccions municipals de 2019, encapçalada per Betlem Cañizar

La llista continua amb Eulàlia Formiguera i Montse Rousse en segon i tercer llocs

Els 25 integrants de la llista de l'AUP per les eleccions municipals de 2019
Els 25 integrants de la llista de l'AUP per les eleccions municipals de 2019 | @CUP_Rubi
Redacció
19 de gener del 2019
Actualitzat el 15 de març a les 14:21h


L'Alternativa d'Unitat Popular ha presentat aquest migdia, en un acte a l'auditori de la Biblioteca ple a vessar, la seva llista electoral per les eleccions municipals del 2019. La llista està encapçalada per tres dones.

La cap de llista serà Betlem Cañizar, professora i consultora social, i una coneguda activista feminista. És llicenciada en Humanitats i postgraduada en Gènere i Igualtat d'Oportunitats, i ha estat coordinadora de Ca la Dona durant 11 anys. Cañizar és una especialista en associacionisme, participació, feminisme i polítiques d'igualtat d'oportunitats.

La segona serà Eulàlia Formiguera, tècnica d'Educació a l'Ajuntament de Sant Cugat. És llicenciada en Sociologia, Educació i Cultura, i té un màster en Gestió i Polítiques Urbanes. Montse Rousse, coneguda activista de la Plataforma Rubí Sense Abocadors, i que participa a Alternativa Ciutadana de Rubí des de la seva creació, ocuparà el tercer lloc a la llista.

La llista continua amb Ferran Monterde, estudiant de Biologia Ambiental i membre dels Diables de Rubí i de l'Associació Cultural del carrer Sant Jaume; i amb Albert Giménez, actual regidor de l'AUP i llicenciat en Història i Filologia Catalana, a més d'operari.
 

L'acte, que ha estat presentat per l'actor Xavier Serrat, ha comptat amb la presència de l'exdiputada de la CUP i actual membre del Secretariat Nacional Mireia Vehí, i el portaveu de Guanyem Badalona en Comú José Tellez; i també dels exregidors d'ACR Falet Bosch i Vicenç Rabadán, i l'exregidor d'EUiA Ivan Hernáez.

També hi ha hagut una petita actuació, entre parlaments, del cantautor rubinenc Isaak Aguilà.

Després dels parlaments de Vehí, Muntan i Téllez, s'han presentat els membres de la llista un a un, i els 10 primers han explicat algunes de les idees força del Pla de Treball de l'AUP per al proper mandat.

Els noms que completen la llista de l'AUP son Joan Benet, Marina Dolset, Ivan Hernáez, Mercè Hernández, Pep Adelantado, Juana Torres, Joan Palenzuela, Marc Gascon, Elisabet Chavarria, Adrià Barcelona, Sergi Jordà, Gemma Ortiz, Ester Gomez, Falet Bosch, Arcadi Bassegoda, Gisela Ferré, Pau Majó, Aitor Sànchez, Mireia Gascon i Jordi Muntan.