El juvenil de la UP Las Torres - Rubí, sotscampió de Catalunya

Només el primer equip de la Unió surt derrotat de la jornada de lliga

Redacció
08 d'octubre del 2019


El juvenil de la UP Las Torres - Rubí es va proclamar sotscampió de Catalunya en el torneig que s'ha disputat aquest dissabte a les pistes de Cova Solera, després de realitzar un campionat gairebé perfecte. De fet, la final la van perdre davant la tripleta que és l'actual campiona d'Espanya. El juvenil va formar equip amb la jugadora del Santa Rosa Aitana Benzal.

Dels juvenils, cal destacar també el bon paper de Víctor Ruiz, amb una segona posició, i de Lucía Izquierdo, que va quedar tercera. Per la seva banda, Óscar Zamorano disputava el seu darrer campionat, mentre que Izan Reyes debutava en aquesta competició.

Els sèniors de la UP no van aconseguir arribar a les finals del campionat.
 

D'esquerra a dreta, els juvenils Lucía Izquierdo, Óscar Zamorano, Izan Reyes i Víctor Ruiz Foto: Luis Julián


El Badalona sorprèn a la UP Las Torres Rubí

Diumenge es va disputar la tercera jornada corresponent a la Lliga Catalana, en què la UP Las Torres Rubí va patir una derrota molt ajustada. Rebia a casa el Badalona, un clàssic de la categoria, i tot i que va començar perdent, va aconseguir empatar el partit, en la darrera i decisiva partida no van poder frenar els badalonins, que van aconseguir guanyar per 4 a 5.

El segon equip va protagonitzar la nota positiva de la jornada en aconseguir la primera victòria de la temporada, davant del segon equip del Badalona. Els de Rubí van imposar el seu joc des de la primera ronda, i no van donar cap opció al visitant, que no va aconseguir retallar distàncies en cap moment. El resultat final va ser d'11 a 5.

L'equip C es desplaçava fins a La Concòrdia de Sabadell, on va completar el millor partit de la temporada, imposant-se des de l'inici als locals. La superioritat dels rubinencs es va veure reflectida en el marcador final, que va ser de 4 a 12. Aquesta va ser la primera victòria de la Unió com a visitants aquesta temporada.

Finalment, el grup D continua invicte després de 4 jornades. Fidels al seu joc, van aconseguir una contundent victòria per 4 a 12 davant del Palau de Plegamans, i es col·loquen en el segon lloc de la classificació.

L'equip femení ha descansat aquesta jornada.