El Club Arquers de Rubí aposta, una temporada més, pel projecte «Arrels»

El club continua treballant en la formació d'aquest esport en infants i joves: "un dels nostres pilars més importants"

Infants i joves també poden aprendre tir amb arc a l'Escola d'Arquers de Rubí
Infants i joves també poden aprendre tir amb arc a l'Escola d'Arquers de Rubí | Club Arquers de Rubí
Redacció
08 d'octubre del 2019
Un dels objectius principals del Club Arquers de Rubí és "formar els joves d'una forma òptima i divertida". És per això que enguany, amb l'arribada de la nova temporada 2019-2020 de l'Escola d'Arquers de Rubí que arriba a la seva 4a edició, el club torna a apostar pel projecte Arrels

Any rere any va incrementant el nombre de petits i joves participants, "fet que és un gran indicador de l'interès dels més joves en el tir amb arc". És per això que, a banda de l'escola, el club ha explicat que continuarà amb Arrels, un projecte que es va iniciar a finals de la temporada passada i que "ha tingut una gran acceptació entre els joves arquers interessats en el tir amb arc en modalitat de bosc". Aquesta iniciativa també obre les portes a tots aquells joves que no hagin fet mai tir amb arc i vulguin provar-ho de la mà de tècnics titulats, que els introduiran en la modalitat de bosc.

D'aquesta manera el Club Arquers de Rubí continua treballant en un dels seus pilars més importants: "la formació esportiva dels més joves gràcies a la gran feina dels nostres tècnics".

El club ha volgut recordar que l'Escola d'Arquers de Rubí es dur a terme tots els divendres a la tarda a partir de les 19.00 hores i està destinada a joves de 7 a 21 anys.